BURÇLAR

BOŞANMA SÜRECİNDE BURÇLAR !


YAVAŞLASA DA YOLUNA DEVAM EDEN KOÇ 

Başarılı bir evlilik ne kadar uzun süreli olursa olsun, boşanma gerçekleştiğinde koçlar için başarısızlığını ilan etmek demektir. İlk etapta duygularını susturması zor olabilir öfke,acı,kırgınlık tüm karmaşık duygular peşinden gelir. Kendine zaman tanıyıp enerjisini gerekli yerlerde kullanırsa, hayatına kaldığı yerden devam etme enerjisini de kendisin de bulur.

 

 

SABRI İLE HER ŞEYİN ÜSTESİNDEN GELEN BOĞA 

Boğalar bu sürece en zor atlatan burçlardandır. Boşanma kararı almadan önce elinden gelen her şeyi yapar. Sonuna kadar evliliğine kurtarmaya çalışır ama bir şey değişmiyorsa elden bir şey gelmez. Uzun süre yarım kaldığını hissetsede zaman ve sabrının yardımıyla yaralarını kendi kendine iyileştirecek güçtedirler. 

 

SÜRECİ EN AZ ZARARLA ATLATAN İKİZLER 

İkizler burcunun evliliği söz konusu olduğunda net yorumlar yapabilmek mümkün değil. Hepsinin kendisine has bir tavrı var. Bir bakarsınız aşkından perişan olmuşken bir bakmışsınız evliliğinin ipini kendisi çekmiştir. Boşanma kararının ardından kısa süreli bir bocalama yaşasada toparlanma süreci en hızlı olan burçlardan birisidir

 

KORKULARI GERÇEK OLAN YENGEÇ 

Mutlu bir yuva kurmak yengeçlerin çocukluk hayalidir. O yüzden boşanma kararından sonra en çok etkilenen burçtur. Duygularını çok yoğun yaşadığı için kendini yıkılmış hissetmesi oldukça doğaldır. Yeni hayatına alışabilmesi ve tek başına devam etmesi oldukça zordur. 

 

 

HER SORUNU KARŞI TARAFA ATAN ASLAN

Aslanlar herkes tarafından parmakla gösterilen kişilerdir. İlişkilerinde herkese örnek olan burçtur. Sahip olduklarını çok az bir emekle elde etmiş gözükse, arka planda ne zorluklara göğüs geldiklerini bir onlar bilir. Hal böyleyken boşanma sürecinde gururu incindiği için geldiği noktanın sorumluluğunu karşı tarafa atmaya meyillidir. 

 

EN SON ÇARE OLARAK GÖREN BAŞAK 

Evliliğindeki çatlakları çok hızlı görebilme yetisine sahiptir. Bu çatlakları onarmak için büyük çabalar sarf eder. Baktı ki düzelmiyor,yapacak bir şey kalmadı ben elimden geleni yaptım rahatlığıyla yoluna devam eder. 

 

YENİ HAYATIYLA MUTLU OLAN TERAZİ 

Teraziler evlilikte aman tadımız kaçmasın diyen taraftır. Bir yerden sonra kendinden sürekli verdiğini fark edince boşanmanın çok korkutucu bir şey olmadığını görebilir. Muhtemelen çok üzülür ama doğru karar olduğunu bilir. Tesellisi de onu bekleyen yeni hayat ve yeni sürprizlerdir.

 

HER ZAMAN GÜÇLÜ OLAN AKREP

Acıdan öğrenecek dersler var bunu en iyi akrep bilir. Boşanma süreçleri onlar için savaş alanına dönebilir. Akrepler, onları kıran insanları asla unutmazlar ve boşanma sürecinde partnerinin burnundan getirirler.

 

YENİ HAYAT KURAN YAY

Süreci çözmesi çok kolay olmayacaktır ama benzer durumlar yaşamış insanlarla arkadaşlık yaparak kendine yeni düzen,yeni hayat kurabilmek için her şeyi kendi lehine çevirebilecek güçtedirler. 

 

 

KARARINI VERDİKTEN SONRA HAYATINA BAKAN OĞLAK 

Oğlaklar için ele güne karşı rezil olduğunu düşünmesi gayet olası bir durumdur. Böyle bir hale nasıl geldiğini düşünür. O yüzden evliliğini kurtarmaya çalışır fakat karar verildi ise oğlak arkasına bile bakmadan çeker gider. 

 

 


KENDİSİYLE KALAN KOVA

Fazlasıyla yıpratıcı ve sor süreç onları bekliyor. Karar verdikten sonra kovalar kendilerine çekilir ve sorunlarla orada kendi yüzleşir. Kendi çözüme ulaştırır. Tekrar arkadaş çevrelerine dönmeleri zaman alır.


 

 


BAŞA DÖNÜP DURAN BALIK 

Boşanmayı isteyen ilk balık olsa da kararından hızlıca vazgeçebilir. Karar alındıktan sonra dostlarının ve ailesinin sevgisine sığınırlar. Bu süreci daha hızlı bir şekilde atlatırlar.