BURÇLAR

29-4 Ağustos Haftalık Aslan Burç Tavsiyeleri!


Aslan burcu olanlar;


Bu hafta yolculukta sorunlar, bi anlık dikkatsizlik sonucu yaptığınız sporlarda sakatlanmalar yaşanabilir.

Dikkatli olmalısınız.Özelliklee spor yaparken,yola çıkarken kendinizi yorgun veya huzursuz hissediyorsanız bunu yapmamanız faydanıza olucaktır.

Bu hafta özel yaşamızda fazlasıyla önem kazanıcak.Eş veya sevgiliniz hakkında cesaretli kararlar alıp uygulayacaksınız.

Aşk hayatınız seçimleriniz kararlılığınız ve cesaretinizle güzel ve pozitif bir hale gelecek.Kalbinizin sesini dinleyerek kararlar almaktan korkmayın.

Haksızlık ettiyseniz özür dileyin.Haksızlığa uğradığınızın farkındaysanız yanlış bir ilişki size yıllardır zarar verdiyse bunu noktalayın.

Yaşadıklarınızı yaşattıklarınızı sorgulayıp kararlar alın.

Özel yaşamınızda huzursuz olduğunuz hayatınızın her anlamında yansıyan bu enerjiler dönüştürebileceğiniz pozitif etkiler çıkarmanız mümkün.


Bekar ve ilişkisi olmayan Aslanlar bu hafta;uzun zamandır kilitli olan gönül kapınız aşkla çalınabilir.


Aşk dolu beraberliğiniz varsa daha çok güvenip hayatınızda doğru insanların yolunuzun kesiştiğini daha iyi anlayıp hayatınızın merkezini aşkla alıp evlilik kararı verebilirsiniz.

İş hayatınızda ise ön yargılı insanların söylemlerini bir tarafa bırakmalı,yaşadığınız güzelliği daha iyi hale getirmek için emek vermekten mücadele etmekten,zorluklara karşı gücünüzü ortaya koymaktan kaçınmayınız.

İlerleyen günlerle birlikte zorlayıcı her şey arkanızda kalacak.Kendinizi olduğunuz gibi görmeli olumsuz yönleriyle insanların aklınızın karıştırmasına izin vermemelisiniz.

Kendinizle yarıştığınız başarılı sonuçlar vermesini istiyorsanız kıskanç insanları bencillikleriyle sizi yoranları ayırt edebilmeli bunlarla ilişkinize virgül değil nokta koyup bu günlerin kıymetini bilip ilerlemelisiniz.