Sonbahar sezonu açıldı. Bu dönem trendleri iyiden iyi kendini gösteriyor. Peki ya saç kesimlerinde bu sezon bayanları neler bekliyor.
  1. Büyüleyici kâküller: siz de kâkül modasının 80’lerde kaldığını düşünenlerdenseniz fena halde yanılıyorsunuz demektir. Bu sezon alınları kaplayan kâkülleri her zamankinden daha çok göreceğiz.  Yüzünüz uzun ve saçlarınız düz ise kesinlikle size kâkül tavsiye ediyoruz. Bayanlar dışarı büyüleyici kâküller ile çıkmaya kendinizi alıştırın.

  1. Bob kesim: rihanna gibi ünlü sanatçıların tercih ettiği ve yaz boyu gözlerimizi alamadığımız bu saç kesimi sonbahar sezonunda da devam edecek.  Saçları ince telli ve yumuşak olan bayanlar dağınık bukleler ile şekil verecekleri bu kesim ile oldukça dişi görünecekler.

  1. Uzun ve dağınık kesim:  hiçbir zaman modası geçmeyen uzun saç bu sefer dağınık olarak karşımıza çıkacak. İri dalgalar ile dağıtılan uzun saçlar güzelliğinizin bir parçası olarak size eşlik edecek. Eğer klasik bir görünümüz seviyor ve ince telli saçlara da sahipseniz bu kesim tam size göre demektir.

  1. Kısa ve asi: uzun saç ile uğraşmak istemeyen ve asi ruhu taşıyan kadınlar bu sezon içinde güzel geçecek. Tarzınızı saçlarınız ile de yansıtmak isterseniz bundan hiç çekinmeyin.  Küçük suratlı ve iri gözlü iseniz bu kesim sizin için en ideali olacak.

  1. Omuz üstü kesimler: bir zamanlar revaçta olan bu kesim bu sonbaharda da bayanların vazgeçilmezi olacak.  Hafif dalgalı saçları olanlar bu modeli tercih edebilirler.

  1. Kısa ve yumuşak: kısa seviyorum ama sert bir görüntü olmasını istemiyorum derseniz eğer yuvarlak ve yumuşak kat geçişleri olan bu model tam size göre. İnce telli saçları olanlar bu modeli rahatlıkla kullanabilir.

  1. Kabarık kesim: abartalı çokça buklelerden oluşan bu kesim modeli bu sezonun öne çıkan modellerinden.  Köşeli hatlarda yüze ve dalgalı saçlara sahipseniz bu modeli tercih edebilirsiniz.

Okumaya devam edin