Siyah ve beyaz kadınlar için vazgeçilmezliğini yıllardır sürdürüyor. Siyah ve beyazdan vazgeçmeyen hanımlar bu yazımız sizin için.

sizin için.

Siyahın asaleti beyazın ise saflığı ile kombinlenmiş kıyafetlerinizin modasının geçtiğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. 2014’te bu kombinlerinizi dolaplardan sık sık çıkartmaya hazır olun. Çünkü bu yıl siyah ve beyazdan oluşan kıyafetler revaçta olacak. İster iş hayatında isterseniz günlük hayatınızda, hiç fark etmez. Bu iki renk 2014 sezonuna kelimenin tam anlamıyla damgasını vuracak.

Sadece kıyafetlerde mi? Elbette ki hayır! Ayakkabı, çanta, takı aklınıza gelebilecek her detayda siyah ve beyaz uyumunu yakalayabilirsiniz. Siyah, ayakkabı ve çantada da vazgeçilmezler arasındadır. Unutmayın klasiklerin modası hiçbir zaman geçmez. Siyah ve beyaz da tıpkı böyledir.

  Önemli bir davete katılacaksınız ancak kararsızsınız. Hem birazda kilo aldığınızı fark ettiniz. İşte tam bu noktada siyahın kilo kapatma özelliğinden beyazın ise ışıltısından faydalanma zamanı gelmiş diyerek seçiminizi bu tonlardan yana yapabilirsiniz. Siyah fazlalıklarınızı kapatırken beyaz sizin naifliğinizi simgeleyecektir.

Okumaya devam edin